Kvantum L√°mpa

Mindig is √°lmodozt√°l egy olyan fali l√°mp√°r√≥l, amely a vil√°g√≠t√°son t√ļl, dekor√°ci√≥k√©nt is remek√ľl haszn√°lhat√≥? √ćme elhoztuk neked a modern kvantum l√°mp√°t, melyet √©rint√©ssel tudsz aktiv√°lni. A kreativit√°st r√°d b√≠zzuk, mi csak az alapanyagot szolg√°ltatjuk hozz√°:) Olyan form√°kat tudsz kirakni belŇĎle, amilyet csak szeretn√©l. Amikor haza √©rkezel, csak egyszerŇĪen v√©gig sim√≠tod a l√°mpatestet √©s vil√°g√≠t is a gy√∂ny√∂rŇĪ LED fali l√°mp√°d. Rendeld meg most ingyenes kisz√°ll√≠t√°ssal √©s 100% garanci√°val!

 • 1db kvantum l√°mpa m√©ret: 11,5x10cm ( sz√©less√©g/hossz√ļs√°g )

35 994 Ft285 066 Ft √ĀFA-t tartalmazza

10 Darab20 Darab30 Darab40 Darab5 Darab50 Darab
3 év
Törlés

Ingyenes kisz√°ll√≠t√°s, minden term√©kre hat√°rok n√©lk√ľl!

14 napos visszak√ľld√©si lehetŇĎs√©g

Környezetbarát világítás

Miért is érdemes LED lámpát vásárolnod?

A k√©rd√©s biztosan foglalkoztatott m√°r t√©ged is, k√ľl√∂n√∂sen az√©rt, mert ezek a t√≠pus√ļ l√°mp√°k √°ltal√°ban dr√°g√°bbak a hagyom√°nyos vil√°g√≠t√°stechnikai eszk√∂z√∂kkel szemben. Ahhoz, hogy pontosan meg√©rts√ľk azt, hogy mi√©rt is lehengerlŇĎ ez a vil√°g√≠t√°si technol√≥gia egy kicsit mer√ľlj√ľnk el a led mŇĪk√∂d√©s√©ben. A LED, vagyis Light Emitting Dioda ( magyarul f√©nykibocs√°jt√≥ di√≥d√°t jelent ), sz√°mos kimagasl√≥ tulajdons√°ggal rendelkezik a vil√°g√≠t√°s ter√©n. Minden szakmai sallangt√≥l mentesen a¬†ledek mŇĪk√∂d√©s√ľk k√∂zben nem egy f√©msz√°l felmeleg√≠t√©s√©vel¬†√©s egy√ļttal felesleges hŇĎtermel√©ssel √°ll√≠tj√°k elŇĎ a f√©nyt, hanem¬†elektronok szabadulnak¬†fel √©s ennek a folyamatnak k√∂sz√∂nhetŇĎen nem csak energiatakar√©kosabb, de hat√©konyabb f√©nyt k√©pesek elŇĎ√°ll√≠tani.

Emelett szint√©n fontos kiemelni, hogy m√≠g a hagyom√°nyos izz√≥k nagy f√©nysz√≥r√°ssal mŇĪk√∂dnek, a ledek ir√°ny√≠tott f√©nyt bocs√°jtanak ki, ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen pedig l√©nyegesen pontosabban tudjuk poz√≠cion√°lni a kibocs√°jtott f√©nyt, mint egy hagyom√°nyos izz√≥ eset√©ben.

L√°ssuk a led f√©nyforr√°sok legfontosabb elŇĎnyeit pontokba szedve:

 • Az egyik¬†legnagyobb elŇĎny√ľk az energiatakar√©koss√°g. Nem keletkezik a mŇĪk√∂d√©s k√∂zben hŇĎvesztes√©g, ez√°ltal¬†ak√°r 90%-os energia megtakar√≠t√°s is m√©rhetŇĎ.
 • Kisebb energia felhaszn√°l√°s√°val, l√©nyegesen nagyobb f√©ny kibocs√°jt√°s√°r√° k√©pesek. A hagyom√°nyos izz√≥k a felvett energia nagy r√©sz√©t a f√©msz√°l felmeleg√≠t√©s√©re haszn√°lj√°k fel, nem pedig vil√°g√≠t√°sra. A led f√©nyhasznos√≠t√°sa klasszisokkal hat√©konyabb.
 • Felhaszn√°lhat√≥ szinte b√°rhol, hiszen minim√°lis a hŇĎtermelŇĎd√©ssel mŇĪk√∂dik, teh√°t olyan helyre is szerelhet√ľnk led l√°mp√°t, ahol a meleged√©s vesz√©lyforr√°s lehett.
 • A hagyom√°nyos izz√≥k k√∂r√ľlbel√ľl 1000 √ľzem√≥r√°t b√≠rnak, a halog√©n izz√≥k ennek az √∂tsz√∂r√∂s√©t, a kompkat f√©nycs√∂vek k√∂r√ľlbel√ľl 8-12 ezret,¬†a LED pedig 30-100.000-et!!
 • A hossz√ļ √©lettartamnak k√∂sz√∂nhetŇĎen szinte egyszeri beruh√°z√°snak sz√°m√≠tanak, ez√©rt¬†kifejezetten aj√°nljuk a nehezen hozz√°f√©rhetŇĎ helyek megvil√°g√≠t√°s√°ra is.
 • Nem vibr√°l, nem b√°ntja a szemet, kellemesen vil√°g√≠t
 • K√©sleltet√©s n√©lk√ľl maxim√°lis f√©nyerŇĎss√©get √©rhet√ľnk el.¬†Nem sz√ľks√©ges megv√°rnunk, m√≠g felmelegszik, hogy t√∂k√©letes teljes√≠tm√©nyen mŇĪk√∂dj√∂n.
 • R√°zk√≥d√°s √©s √ľt√©s√°ll√≥s√°ga rendk√≠v√ľl nagy, hiszen nem tartalmaz izz√≥sz√°lat.

Sokat besz√©l√ľnk arr√≥l, hogy mennyire enegiatakar√©kos megold√°s a LED, de szeretn√©nk, ha meg is mutathatn√°nk neked. Az al√°bbi t√°bl√°zat remek√ľl bemutatja, hogy mi√©rt is besz√©l√ľnk arr√≥l, hogy m√°r csak LED l√°mp√°t √©rdemes v√°s√°rolni a modern otthonokba. √Ėsszehasonl√≠t√°sk√©nt l√°thatod, hogy milyen brut√°lis lumen erŇĎss√©get lehet kihozni a n√°lunk v√°s√°rolt LED l√°mp√°kb√≥l:

Fényáram 220 lm 400 lm 700 lm 900 lm 1300 lm
Hagyományos izzó 25W 40W 60W 75W 100W
Halogén 18W 28W 42W 53W 70W
Kompakt fényforrás 6W 9W 12W 15W 20W
Led 4W 6W 8W 10W 15W

A fenti t√°bl√°zatb√≥l j√≥l l√°that√≥, hogy mennyivel jobb energiafelhaszn√°l√°st tesz lehetŇĎv√© a LED l√°mpa. Tov√°bb√° seg√≠ts√©ged ny√ļjt ahhoz is, ha szeretn√©l gyorsan ut√°nan√©zni, hogy a teljes√≠tm√©nyhez m√©rten mekkora f√©nyerŇĎss√©ggel rendelkeznek a n√°lunk v√°s√°rolt l√°mp√°k.

Akkor miért is nem vásárol mindenki ledet?

Nos, a v√°lasz meglepŇĎen egyszerŇĪ, ugyanakkor m√©gis egy kicsit nehezen meg√©rthetŇĎ. Ez a probl√©ma √°ltal√°ban az √°r. A LED l√°mp√°k dr√°g√°bbak a hagyom√°nyos f√©nyforr√°sokn√°l.¬†Viszont az igazi k√©rd√©s nem az, hogy mennyivel dr√°g√°bb egy led l√°mp√°t megvenni.

Ha szeretnél tudatosan vásárolni, akkor ezeket a kérdéseket érdemes feltenned a témával kapcsolatosan:

 • Meg√©ri-e az olcs√≥bb, de 90%-al t√∂bbet fogyaszt√≥ f√©nyforr√°s megv√°s√°rl√°sa hossz√ļt√°von?
 • Szeretn√©d-e, hogy √©vente, vagy ak√°r n√©h√°ny havonta az izz√≥k cser√©lget√©s√©vel kelljen foglalkoznod?
 • ElŇĎnybe helyezn√©d-e a kezdetben olcs√≥bb, k√©sŇĎbb viszont dr√°g√°bb fenntart√°s√ļ term√©ket az energiatakar√©koss√°ggal √©s a k√∂rnyezetbar√°t kivitelez√©ssel?
 • L√©nyegtelen t√©nyezŇĎ-e az √°rral szemben, hogy egy vil√°g√≠t√°stechnikai term√©k legyen a lehetŇĎ legbiztons√°gosabb?

Ha a fenti k√©rd√©sekre nem a v√°laszod, akkor rendelj√ľnk tŇĎl√ľnk led vil√°g√≠t√°st ingyenes kisz√°ll√≠t√°ssal √©s 100% garanci√°val.

AJ√ĀND√ČK TŇźL√úNK - NEKED!

Akci√≥nk keretein bel√ľl most minden 100.000 Ft feletti megrendel√©s mell√© RGB LED szalagot adunk, amelyet minden t√≠pus√ļ kijelzŇĎh√∂z m√©retre tudsz igaz√≠tani. Ezek a led szalagok t√∂k√©letesen alkalmasak arra, hogy a monitor, vagy a tv m√∂g√© helyezve √≠zl√©ses h√°tt√©rvil√°g√≠t√°st adjanak a k√©pernyŇĎnek.

Az elégedett vásárló a legjobb reklám

Tekintsd meg mit mondanak rólunk mások a Facebook-on!

Im√°dom az √ļj l√°mp√°nkat. A legjobb, hogy t√©nyleg szinte alig fogyaszt a hagyom√°nyos csill√°rhoz k√©pest. K√∂sz√∂n√∂m Lightmyhouse!

SzŇĎczi Anita
Facebook

R√©g√≥ta kerestem azt a l√°mp√°t ami igaz√°n beillene a h√°l√≥szob√°nkba, de sehol nem fogott meg semmi igaz√°n. Azt√°n megl√°ttam a Caesar mennyezeti csill√°rt, egy csoda! Im√°dom!! A szoba d√≠sze! √Čs m√©g a kisz√°ll√≠t√°s is vill√°mgyors volt. K√∂sz√∂nj√ľk!

Markó Edina

MinŇĎs√©gi √©s st√≠lusos l√°mp√°k sokf√©le vari√°ci√≥ban. + Ingyenes sz√°ll√≠t√°s.

Kocsis Róbert
Facebook

M√°r egy ideje kerestem a t√∂k√©letes mennyezeti l√°mp√°t, √©s itt v√©gre megtal√°ltam ? k√∂sz√∂n√∂m a gyors sz√°ll√≠t√°st √©s az √ľgyf√©lszolg√°lat t√ľrelm√©t √©s profizmus√°t ? csak aj√°nlani tudom.

Kiss EnikŇĎ
Facebook

Sz√©les v√°laszt√©k, j√≥ √°r-√©rt√©k ar√°nnyal, √©s az √ľgyf√©lszolg√°lat is seg√≠tŇĎk√©sz, hamar v√°laszolnak, ha k√©rd√©s mer√ľl fel. Csak aj√°nlani tudom ?

Hajas √Čva
Facebook

Vegre vegtalaltam a lampat amit kerestem ! ? Gyors kiszallitas, segitokesz ugyfelszolgalat, nagyszeru webshop! Köszönöm!

Budav√°ri Itala
Facebook

R√©g√≥ta keresek m√°r igaz√°n egyedi csill√°rt. Szerencs√©re itt megtal√°ltam. Gyors sz√°ll√≠t√°s, minŇĎsegi term√©kek. Csak aj√°nlani tudom!

Vasv√°ri Tam√°s
Facebook

Sok√°ig keresg√©ltem l√°mp√°t ami megfelel az ig√©nyemnek √©s mellette m√©g dekor√°ci√≥ is, sok √ľzletet bej√°rtam √©s sok l√°mp√°t megn√©ztem. K√°r volt ennyit m√°szk√°lnom, mert itt r√∂gt√∂n megtal√°ltam amit kerestem!

Pal√°gyi Norbert
Facebook

3 nap alatt megkaptam az √ļj mennyezeti l√°mp√°t. Pont olyan, amilyennek √©lŇĎben elk√©pzeltem. R√°ad√°sul a sz√°ll√≠t√°s is ingyenes volt! Csak aj√°nlani tudom!

Budav√°ri Itala
Facebook

Az√©rt v√°lasztottam a Lightmyhouse oldal√°t, mert untam m√°r a sablonos megold√°sokat a lakberendez√©s ter√©n. Szinte minden l√°mpa ugyanolyan mostan√°ban. Az absztrakt mennyezeti csill√°r seg√≠ts√©g√©vel igaz√°n k√ľl√∂nleges hangulatot teremtettem a h√°l√≥szob√°mban.

Osv√°th Ferenc
Facebook

Kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ term√©kek, gyors kisz√°ll√≠t√°ssal. Csak aj√°nlani tudom. Az eg√©sz lak√°st gy√∂ny√∂rŇĪv√© var√°zsolta.

Traszkovics Kata
Facebook
A hálószobámban szerettem volna lecserélni a régi mennyezeti lámpát. Azonnal megtaláltam, amit kerestem.
Megrendel√©s ut√°n gyorsan kisz√°ll√≠tott√°k √©s pontosan √ļgy n√©zett ki, mint a k√©pen!
Gy√∂ny√∂rŇĪ lett a szob√°m, k√∂sz√∂n√∂m sz√©pen!
Moln√°r Miki
Facebook

Nagyon el√©gedett vagyok az √ļj l√°mp√°mmal, igaz√°n egyedi mindenki irigy r√° ha megl√°tja ?

Bahil Roland
Facebook

?Csak aj√°nlani tudom mindenkinek! Korrekt,gyors,minŇĎs√©gi!?

Kardos Lajos
Facebook

TOV√ĀBBI INFORM√ĀCI√ďK A TERM√ČKRŇźL

További információk
Stílus

,

Ajánlott helyiség

ElŇĎszoba L√°mpa, H√°l√≥szoba L√°mpa, Nappali L√°mpa

M√°rka neve

fengshui

Sz√°ll√≠t√°si idŇĎ

Szállítás 4-6 hét

Hitelesítés

EMC

Izzókat tartalmazza

Igen

Fesz√ľlts√©g

90-260V

Energiaforr√°s

AC

L√°mpatest anyaga

ABS

Lámpatest színe

Fehér

Modellsz√°m

0802LXY

Stílus

Modern

Vil√°g√≠t√°si ter√ľlet

10-15 négyzetméter

Vélemények (0)

√Črt√©kel√©sek

Még nincsenek értékelések.

„Kvantum L√°mpa” √©rt√©kel√©se elsŇĎk√©nt

Gyakran ismételt kérdések

Kérdések és válaszok

Kiv√°lasztod a sz√°modra legink√°bb tetszŇĎ term√©ket, kos√°rba helyezed, kiv√°lasztod a fizet√©si √©s a sz√°ll√≠t√°si m√≥dot. Ezt k√∂vetŇĎen mind√∂ssze annyi teendŇĎd van, hogy leadod a megrendel√©st, √©s mi azonnal t√°j√©koztatunk a r√©szletekrŇĎl emailen kereszt√ľl.

Amennyiben raktárról rendeltél: Ha azt látod a lámpánál, hogy szállítás 1-5 nap az azt jelenti, hogy raktáron van. Ilyenkor maximum 5 nap alatt ki is szállítjuk az otthonodba. 

Ha nincs rakt√°ron: Ebben az esetben nek√ľnk is be kell rendelni a term√©ket a gy√°rt√≥t√≥l, amely 6-8 hetet vesz ig√©nybe √°tlgosan. Elk√©pzelhetŇĎ, hogy elŇĎbb fog be√©rkezni, ebben az esetben mindenk√©ppen √©rtes√≠t√ľnk. Mindent megtesz√ľnk az√©rt, hogy a megrendelt term√©k √°tmenjen a tesztel√©si folyamaton is, hogy te kiz√°r√≥lag pr√©mium minŇĎs√©gŇĪ l√°mp√°t kaphass.

Webshopunkban a lehetŇĎ legjobb √°r-√©rt√©k ar√°nyban √©rt√©kes√≠t√ľnk, mik√∂zben gondosan √ľgyel√ľnk r√°, hogy a megfelelŇĎ minŇĎs√©get is garant√°ljuk sz√°motokra!

Webshopunkban bankk√°rty√°val √©s √°tutal√°ssal tudod kifizetni a megrendelni k√≠v√°nt term√©keket. Ut√°nv√©tes fizet√©st is tudsz ig√©nybe venni, de azt kiz√°r√≥lag a rakt√°ron l√©vŇĎ term√©keink eset√©ben.¬†

Webshopunkban bankk√°rty√°val √©s √°tutal√°ssal tudod kifizetni a megrendelni k√≠v√°nt term√©keket. Ut√°nv√©tes fizet√©st is tudsz ig√©nybe venni, de azt kiz√°r√≥lag a rakt√°ron l√©vŇĎ term√©keink eset√©ben.¬†

 

Abszol√ļt biztons√°gos! A bankk√°rty√°s fizet√©s biztons√°gos (HTTPS) kapcsolaton kereszt√ľl zajlik, amely megv√©di a szem√©lyes adataidat. √ćgy k√∂nnyen, gyorsan √©s biztons√°gosan tudsz fizetni a kiv√°lasztott term√©keid√©rt.

Term√©szetesen igen! A mennyiben bankk√°rty√°val v√°s√°rolsz, r√∂gt√∂n a megrendel√©s kifizet√©s√©t k√∂vetŇĎen k√ľldj√ľk neked a sz√°ml√°t. √Ātutal√°s eset√©n a p√©nz be√©rkez√©s√©t k√∂vetŇĎen kapod meg a sz√°ml√°t.

√Āruh√°zunk szt√°rjai - A legkedveltebb l√°mp√°k

Szállítás 1-5 nap
152 100 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap
152 100 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap

Szállítás 1-5 nap

Enterprise Mennyezeti Led Csill√°r

136 890 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap

Szállítás 1-5 nap

Ring LED Csill√°r

81 900 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap
87 750 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap

Szállítás 1-5 nap

Shinning Star Gyerekszoba Led Csill√°r

81 900 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap

Kvantum L√°mpa

Mindig is √°lmodozt√°l egy olyan fali l√°mp√°r√≥l, amely a vil√°g√≠t√°son t√ļl, dekor√°ci√≥k√©nt is remek√ľl haszn√°lhat√≥? √ćme elhoztuk neked a modern kvantum l√°mp√°t, melyet √©rint√©ssel tudsz aktiv√°lni. A kreativit√°st r√°d b√≠zzuk, mi csak az alapanyagot szolg√°ltatjuk hozz√°:) Olyan form√°kat tudsz kirakni belŇĎle, amilyet csak szeretn√©l. Amikor haza √©rkezel, csak egyszerŇĪen v√©gig sim√≠tod a l√°mpatestet √©s vil√°g√≠t is a gy√∂ny√∂rŇĪ LED fali l√°mp√°d. Rendeld meg most ingyenes kisz√°ll√≠t√°ssal √©s 100% garanci√°val!

 • 1db kvantum l√°mpa m√©ret: 11,5x10cm ( sz√©less√©g/hossz√ļs√°g )

35 994 Ft285 066 Ft √ĀFA-t tartalmazza

10 Darab20 Darab30 Darab40 Darab5 Darab50 Darab
3 év
Törlés

Ingyenes kisz√°ll√≠t√°s, minden term√©kre hat√°rok n√©lk√ľl!

14 napos visszak√ľld√©si lehetŇĎs√©g

Környezetbarát világítás

Minden 100.000 Ft feletti megrendelés mellé ajándék!

Akci√≥nk keretein bel√ľl most minden 100.000 Ft feletti megrendel√©s mell√© RGB LED szalagot adunk, amelyet minden t√≠pus√ļ kijelzŇĎh√∂z m√©retre tudsz igaz√≠tani. Ezek a led szalagok t√∂k√©letesen alkalmasak arra, hogy a monitor, vagy a tv m√∂g√© helyezve √≠zl√©ses h√°tt√©rvil√°g√≠t√°st adjanak a k√©pernyŇĎnek.

Az elégedett vásárló a legjobb reklám!

Im√°dom az √ļj l√°mp√°nkat. A legjobb, hogy t√©nyleg szinte alig fogyaszt a hagyom√°nyos csill√°rhoz k√©pest. K√∂sz√∂n√∂m Lightmyhouse!

SzŇĎczi Anita
Facebook

R√©g√≥ta kerestem azt a l√°mp√°t ami igaz√°n beillene a h√°l√≥szob√°nkba, de sehol nem fogott meg semmi igaz√°n. Azt√°n megl√°ttam a Caesar mennyezeti csill√°rt, egy csoda! Im√°dom!! A szoba d√≠sze! √Čs m√©g a kisz√°ll√≠t√°s is vill√°mgyors volt. K√∂sz√∂nj√ľk!

Markó Edina

MinŇĎs√©gi √©s st√≠lusos l√°mp√°k sokf√©le vari√°ci√≥ban. + Ingyenes sz√°ll√≠t√°s.

Kocsis Róbert
Facebook

M√°r egy ideje kerestem a t√∂k√©letes mennyezeti l√°mp√°t, √©s itt v√©gre megtal√°ltam ? k√∂sz√∂n√∂m a gyors sz√°ll√≠t√°st √©s az √ľgyf√©lszolg√°lat t√ľrelm√©t √©s profizmus√°t ? csak aj√°nlani tudom.

Kiss EnikŇĎ
Facebook

Sz√©les v√°laszt√©k, j√≥ √°r-√©rt√©k ar√°nnyal, √©s az √ľgyf√©lszolg√°lat is seg√≠tŇĎk√©sz, hamar v√°laszolnak, ha k√©rd√©s mer√ľl fel. Csak aj√°nlani tudom ?

Hajas √Čva
Facebook

Vegre vegtalaltam a lampat amit kerestem ! ? Gyors kiszallitas, segitokesz ugyfelszolgalat, nagyszeru webshop! Köszönöm!

Budav√°ri Itala
Facebook

R√©g√≥ta keresek m√°r igaz√°n egyedi csill√°rt. Szerencs√©re itt megtal√°ltam. Gyors sz√°ll√≠t√°s, minŇĎsegi term√©kek. Csak aj√°nlani tudom!

Vasv√°ri Tam√°s
Facebook

Sok√°ig keresg√©ltem l√°mp√°t ami megfelel az ig√©nyemnek √©s mellette m√©g dekor√°ci√≥ is, sok √ľzletet bej√°rtam √©s sok l√°mp√°t megn√©ztem. K√°r volt ennyit m√°szk√°lnom, mert itt r√∂gt√∂n megtal√°ltam amit kerestem!

Pal√°gyi Norbert
Facebook

3 nap alatt megkaptam az √ļj mennyezeti l√°mp√°t. Pont olyan, amilyennek √©lŇĎben elk√©pzeltem. R√°ad√°sul a sz√°ll√≠t√°s is ingyenes volt! Csak aj√°nlani tudom!

Budav√°ri Itala
Facebook

Az√©rt v√°lasztottam a Lightmyhouse oldal√°t, mert untam m√°r a sablonos megold√°sokat a lakberendez√©s ter√©n. Szinte minden l√°mpa ugyanolyan mostan√°ban. Az absztrakt mennyezeti csill√°r seg√≠ts√©g√©vel igaz√°n k√ľl√∂nleges hangulatot teremtettem a h√°l√≥szob√°mban.

Osv√°th Ferenc
Facebook

Kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ term√©kek, gyors kisz√°ll√≠t√°ssal. Csak aj√°nlani tudom. Az eg√©sz lak√°st gy√∂ny√∂rŇĪv√© var√°zsolta.

Traszkovics Kata
Facebook
A hálószobámban szerettem volna lecserélni a régi mennyezeti lámpát. Azonnal megtaláltam, amit kerestem.
Megrendel√©s ut√°n gyorsan kisz√°ll√≠tott√°k √©s pontosan √ļgy n√©zett ki, mint a k√©pen!
Gy√∂ny√∂rŇĪ lett a szob√°m, k√∂sz√∂n√∂m sz√©pen!
Moln√°r Miki
Facebook

Nagyon el√©gedett vagyok az √ļj l√°mp√°mmal, igaz√°n egyedi mindenki irigy r√° ha megl√°tja ?

Bahil Roland
Facebook

?Csak aj√°nlani tudom mindenkinek! Korrekt,gyors,minŇĎs√©gi!?

Kardos Lajos
Facebook

Miért is érdemes LED lámpát vásárolnod?

A k√©rd√©s biztosan foglalkoztatott m√°r t√©ged is, k√ľl√∂n√∂sen az√©rt, mert ezek a t√≠pus√ļ l√°mp√°k √°ltal√°ban dr√°g√°bbak a hagyom√°nyos vil√°g√≠t√°stechnikai eszk√∂z√∂kkel szemben. Ahhoz, hogy pontosan meg√©rts√ľk azt, hogy mi√©rt is lehengerlŇĎ ez a vil√°g√≠t√°si technol√≥gia egy kicsit mer√ľlj√ľnk el a led mŇĪk√∂d√©s√©ben. A LED, vagyis Light Emitting Dioda ( magyarul f√©nykibocs√°jt√≥ di√≥d√°t jelent ), sz√°mos kimagasl√≥ tulajdons√°ggal rendelkezik a vil√°g√≠t√°s ter√©n. Minden szakmai sallangt√≥l mentesen a¬†ledek mŇĪk√∂d√©s√ľk k√∂zben nem egy f√©msz√°l felmeleg√≠t√©s√©vel¬†√©s egy√ļttal felesleges hŇĎtermel√©ssel √°ll√≠tj√°k elŇĎ a f√©nyt, hanem¬†elektronok szabadulnak¬†fel √©s ennek a folyamatnak k√∂sz√∂nhetŇĎen nem csak energiatakar√©kosabb, de hat√©konyabb f√©nyt k√©pesek elŇĎ√°ll√≠tani.

Emelett szint√©n fontos kiemelni, hogy m√≠g a hagyom√°nyos izz√≥k nagy f√©nysz√≥r√°ssal mŇĪk√∂dnek, a ledek ir√°ny√≠tott f√©nyt bocs√°jtanak ki, ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen pedig l√©nyegesen pontosabban tudjuk poz√≠cion√°lni a kibocs√°jtott f√©nyt, mint egy hagyom√°nyos izz√≥ eset√©ben.

L√°ssuk a led f√©nyforr√°sok legfontosabb elŇĎnyeit pontokba szedve:

 • Az egyik¬†legnagyobb elŇĎny√ľk az energiatakar√©koss√°g. Nem keletkezik a mŇĪk√∂d√©s k√∂zben hŇĎvesztes√©g, ez√°ltal¬†ak√°r 90%-os energia megtakar√≠t√°s is m√©rhetŇĎ.
 • Kisebb energia felhaszn√°l√°s√°val, l√©nyegesen nagyobb f√©ny kibocs√°jt√°s√°r√° k√©pesek. A hagyom√°nyos izz√≥k a felvett energia nagy r√©sz√©t a f√©msz√°l felmeleg√≠t√©s√©re haszn√°lj√°k fel, nem pedig vil√°g√≠t√°sra. A led f√©nyhasznos√≠t√°sa klasszisokkal hat√©konyabb.
 • Felhaszn√°lhat√≥ szinte b√°rhol, hiszen minim√°lis a hŇĎtermelŇĎd√©ssel mŇĪk√∂dik, teh√°t olyan helyre is szerelhet√ľnk led l√°mp√°t, ahol a meleged√©s vesz√©lyforr√°s lehett.
 • A hagyom√°nyos izz√≥k k√∂r√ľlbel√ľl 1000 √ľzem√≥r√°t b√≠rnak, a halog√©n izz√≥k ennek az √∂tsz√∂r√∂s√©t, a kompkat f√©nycs√∂vek k√∂r√ľlbel√ľl 8-12 ezret,¬†a LED pedig 30-100.000-et!!
 • A hossz√ļ √©lettartamnak k√∂sz√∂nhetŇĎen szinte egyszeri beruh√°z√°snak sz√°m√≠tanak, ez√©rt¬†kifejezetten aj√°nljuk a nehezen hozz√°f√©rhetŇĎ helyek megvil√°g√≠t√°s√°ra is.
 • Nem vibr√°l, nem b√°ntja a szemet, kellemesen vil√°g√≠t
 • K√©sleltet√©s n√©lk√ľl maxim√°lis f√©nyerŇĎss√©get √©rhet√ľnk el.¬†Nem sz√ľks√©ges megv√°rnunk, m√≠g felmelegszik, hogy t√∂k√©letes teljes√≠tm√©nyen mŇĪk√∂dj√∂n.
 • R√°zk√≥d√°s √©s √ľt√©s√°ll√≥s√°ga rendk√≠v√ľl nagy, hiszen nem tartalmaz izz√≥sz√°lat.

Sokat besz√©l√ľnk arr√≥l, hogy mennyire enegiatakar√©kos megold√°s a LED, de szeretn√©nk, ha meg is mutathatn√°nk neked. Az al√°bbi t√°bl√°zat remek√ľl bemutatja, hogy mi√©rt is besz√©l√ľnk arr√≥l, hogy m√°r csak LED l√°mp√°t √©rdemes v√°s√°rolni a modern otthonokba. √Ėsszehasonl√≠t√°sk√©nt l√°thatod, hogy milyen brut√°lis lumen erŇĎss√©get lehet kihozni a n√°lunk v√°s√°rolt LED l√°mp√°kb√≥l:

Fényáram 220 lm 400 lm 700 lm 900 lm 1300 lm
Hagyományos izzó 25W 40W 60W 75W 100W
Halogén 18W 28W 42W 53W 70W
Kompakt fényforrás 6W 9W 12W 15W 20W
Led 4W 6W 8W 10W 15W

A fenti t√°bl√°zatb√≥l j√≥l l√°that√≥, hogy mennyivel jobb energiafelhaszn√°l√°st tesz lehetŇĎv√© a LED l√°mpa. Tov√°bb√° seg√≠ts√©ged ny√ļjt ahhoz is, ha szeretn√©l gyorsan ut√°nan√©zni, hogy a teljes√≠tm√©nyhez m√©rten mekkora f√©nyerŇĎss√©ggel rendelkeznek a n√°lunk v√°s√°rolt l√°mp√°k.

Akkor miért is nem vásárol mindenki ledet?

Nos, a v√°lasz meglepŇĎen egyszerŇĪ, ugyanakkor m√©gis egy kicsit nehezen meg√©rthetŇĎ. Ez a probl√©ma √°ltal√°ban az √°r. A LED l√°mp√°k dr√°g√°bbak a hagyom√°nyos f√©nyforr√°sokn√°l.¬†Viszont az igazi k√©rd√©s nem az, hogy mennyivel dr√°g√°bb egy led l√°mp√°t megvenni.

Ha szeretnél tudatosan vásárolni, akkor ezeket a kérdéseket érdemes feltenned a témával kapcsolatosan:

 • Meg√©ri-e az olcs√≥bb, de 90%-al t√∂bbet fogyaszt√≥ f√©nyforr√°s megv√°s√°rl√°sa hossz√ļt√°von?
 • Szeretn√©d-e, hogy √©vente, vagy ak√°r n√©h√°ny havonta az izz√≥k cser√©lget√©s√©vel kelljen foglalkoznod?
 • ElŇĎnybe helyezn√©d-e a kezdetben olcs√≥bb, k√©sŇĎbb viszont dr√°g√°bb fenntart√°s√ļ term√©ket az energiatakar√©koss√°ggal √©s a k√∂rnyezetbar√°t kivitelez√©ssel?
 • L√©nyegtelen t√©nyezŇĎ-e az √°rral szemben, hogy egy vil√°g√≠t√°stechnikai term√©k legyen a lehetŇĎ legbiztons√°gosabb?

Ha a fenti k√©rd√©sekre nem a v√°laszod, akkor rendelj√ľnk tŇĎl√ľnk led vil√°g√≠t√°st ingyenes kisz√°ll√≠t√°ssal √©s 100% garanci√°val.

TOV√ĀBBI INFORM√ĀCI√ďK A TERM√ČKRŇźL

További információk
Stílus

,

Ajánlott helyiség

ElŇĎszoba L√°mpa, H√°l√≥szoba L√°mpa, Nappali L√°mpa

M√°rka neve

fengshui

Sz√°ll√≠t√°si idŇĎ

Szállítás 4-6 hét

Hitelesítés

EMC

Izzókat tartalmazza

Igen

Fesz√ľlts√©g

90-260V

Energiaforr√°s

AC

L√°mpatest anyaga

ABS

Lámpatest színe

Fehér

Modellsz√°m

0802LXY

Stílus

Modern

Vil√°g√≠t√°si ter√ľlet

10-15 négyzetméter

Vélemények (0)

√Črt√©kel√©sek

Még nincsenek értékelések.

„Kvantum L√°mpa” √©rt√©kel√©se elsŇĎk√©nt

Gyakran ismételt kérdések

Kérdések és válaszok

Kiv√°lasztod a sz√°modra legink√°bb tetszŇĎ term√©ket, kos√°rba helyezed, kiv√°lasztod a fizet√©si √©s a sz√°ll√≠t√°si m√≥dot. Ezt k√∂vetŇĎen mind√∂ssze annyi teendŇĎd van, hogy leadod a megrendel√©st, √©s mi azonnal t√°j√©koztatunk a r√©szletekrŇĎl emailen kereszt√ľl.

Amennyiben raktárról rendeltél: Ha azt látod a lámpánál, hogy szállítás 1-5 nap az azt jelenti, hogy raktáron van. Ilyenkor maximum 5 nap alatt ki is szállítjuk az otthonodba. 

Ha nincs rakt√°ron: Ebben az esetben nek√ľnk is be kell rendelni a term√©ket a gy√°rt√≥t√≥l, amely 6-8 hetet vesz ig√©nybe √°tlgosan. Elk√©pzelhetŇĎ, hogy elŇĎbb fog be√©rkezni, ebben az esetben mindenk√©ppen √©rtes√≠t√ľnk. Mindent megtesz√ľnk az√©rt, hogy a megrendelt term√©k √°tmenjen a tesztel√©si folyamaton is, hogy te kiz√°r√≥lag pr√©mium minŇĎs√©gŇĪ l√°mp√°t kaphass.

Webshopunkban a lehetŇĎ legjobb √°r-√©rt√©k ar√°nyban √©rt√©kes√≠t√ľnk, mik√∂zben gondosan √ľgyel√ľnk r√°, hogy a megfelelŇĎ minŇĎs√©get is garant√°ljuk sz√°motokra!

Webshopunkban bankk√°rty√°val √©s √°tutal√°ssal tudod kifizetni a megrendelni k√≠v√°nt term√©keket. Ut√°nv√©tes fizet√©st is tudsz ig√©nybe venni, de azt kiz√°r√≥lag a rakt√°ron l√©vŇĎ term√©keink eset√©ben.¬†

Webshopunkban bankk√°rty√°val √©s √°tutal√°ssal tudod kifizetni a megrendelni k√≠v√°nt term√©keket. Ut√°nv√©tes fizet√©st is tudsz ig√©nybe venni, de azt kiz√°r√≥lag a rakt√°ron l√©vŇĎ term√©keink eset√©ben.¬†

 

Abszol√ļt biztons√°gos! A bankk√°rty√°s fizet√©s biztons√°gos (HTTPS) kapcsolaton kereszt√ľl zajlik, amely megv√©di a szem√©lyes adataidat. √ćgy k√∂nnyen, gyorsan √©s biztons√°gosan tudsz fizetni a kiv√°lasztott term√©keid√©rt.

Term√©szetesen igen! A mennyiben bankk√°rty√°val v√°s√°rolsz, r√∂gt√∂n a megrendel√©s kifizet√©s√©t k√∂vetŇĎen k√ľldj√ľk neked a sz√°ml√°t. √Ātutal√°s eset√©n a p√©nz be√©rkez√©s√©t k√∂vetŇĎen kapod meg a sz√°ml√°t.

√Āruh√°zunk szt√°rjai - A legkedveltebb l√°mp√°k

Szállítás 1-5 nap
152 100 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap
152 100 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap

Szállítás 1-5 nap

Enterprise Mennyezeti Led Csill√°r

136 890 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap

Szállítás 1-5 nap

Ring LED Csill√°r

81 900 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap
87 750 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap

Szállítás 1-5 nap

Shinning Star Gyerekszoba Led Csill√°r

81 900 Ft √ĀFA-t tartalmazza
Szállítás 1-5 nap

Kvantum L√°mpa

Mindig is √°lmodozt√°l egy olyan fali l√°mp√°r√≥l, amely a vil√°g√≠t√°son t√ļl, dekor√°ci√≥k√©nt is remek√ľl haszn√°lhat√≥? √ćme elhoztuk neked a modern kvantum l√°mp√°t, melyet √©rint√©ssel tudsz aktiv√°lni. A kreativit√°st r√°d b√≠zzuk, mi csak az alapanyagot szolg√°ltatjuk hozz√°:) Olyan form√°kat tudsz kirakni belŇĎle, amilyet csak szeretn√©l. Amikor haza √©rkezel, csak egyszerŇĪen v√©gig sim√≠tod a l√°mpatestet √©s vil√°g√≠t is a gy√∂ny√∂rŇĪ LED fali l√°mp√°d. Rendeld meg most ingyenes kisz√°ll√≠t√°ssal √©s 100% garanci√°val!

 • 1db kvantum l√°mpa m√©ret: 11,5x10cm ( sz√©less√©g/hossz√ļs√°g )

35 994 Ft285 066 Ft √ĀFA-t tartalmazza

10 Darab20 Darab30 Darab40 Darab5 Darab50 Darab
3 év
Törlés

Ingyenes kisz√°ll√≠t√°s, minden term√©kre hat√°rok n√©lk√ľl!

14 napos visszak√ľld√©si lehetŇĎs√©g

Környezetbarát világítás

Az elégedett vásárló a legjobb reklám

Tekintsd meg mit mondanak rólunk mások a Facebook-on!

Im√°dom az √ļj l√°mp√°nkat. A legjobb, hogy t√©nyleg szinte alig fogyaszt a hagyom√°nyos csill√°rhoz k√©pest. K√∂sz√∂n√∂m Lightmyhouse!

SzŇĎczi Anita
Facebook

R√©g√≥ta kerestem azt a l√°mp√°t ami igaz√°n beillene a h√°l√≥szob√°nkba, de sehol nem fogott meg semmi igaz√°n. Azt√°n megl√°ttam a Caesar mennyezeti csill√°rt, egy csoda! Im√°dom!! A szoba d√≠sze! √Čs m√©g a kisz√°ll√≠t√°s is vill√°mgyors volt. K√∂sz√∂nj√ľk!

Markó Edina

MinŇĎs√©gi √©s st√≠lusos l√°mp√°k sokf√©le vari√°ci√≥ban. + Ingyenes sz√°ll√≠t√°s.

Kocsis Róbert
Facebook

M√°r egy ideje kerestem a t√∂k√©letes mennyezeti l√°mp√°t, √©s itt v√©gre megtal√°ltam ? k√∂sz√∂n√∂m a gyors sz√°ll√≠t√°st √©s az √ľgyf√©lszolg√°lat t√ľrelm√©t √©s profizmus√°t ? csak aj√°nlani tudom.

Kiss EnikŇĎ
Facebook

Sz√©les v√°laszt√©k, j√≥ √°r-√©rt√©k ar√°nnyal, √©s az √ľgyf√©lszolg√°lat is seg√≠tŇĎk√©sz, hamar v√°laszolnak, ha k√©rd√©s mer√ľl fel. Csak aj√°nlani tudom ?

Hajas √Čva
Facebook

Vegre vegtalaltam a lampat amit kerestem ! ? Gyors kiszallitas, segitokesz ugyfelszolgalat, nagyszeru webshop! Köszönöm!

Budav√°ri Itala
Facebook

R√©g√≥ta keresek m√°r igaz√°n egyedi csill√°rt. Szerencs√©re itt megtal√°ltam. Gyors sz√°ll√≠t√°s, minŇĎsegi term√©kek. Csak aj√°nlani tudom!

Vasv√°ri Tam√°s
Facebook