VILÁGÍTÁS MAGAZIN

Világítás mesterfokon, energiatakarékos led technológiával. Érdekel egy kicsit nagyobb mélységben a téma? Magazinunkban megismerkedhetsz a modern mennyezeti lámpák csodálatos világával. Segítünk kiválasztani az otthonodhoz tökéletes passzoló lámpákat és kicsit mélyebben belemerülünk a hasznos funkciók és a különböző lakberendezési stílusok izgalmas területébe.Kellemes olvasást kívánunk neked:)

Kisokos

Kisokosunkban segítséget nyújtunk neked a lámpa felszereléssel és a különböző led fajtákkal kapcsolatosan. Tisztázzuk az alapvető fogalmakat a mennyezeti lámpák világából és hasznos tippeket nyújtunk, hogyan tudod az otthonodat igazán gyönyörűvé varázsolni. Mára már nyugodtan beszélhetünk dekorációról, ha a lámpára kerül a sor. Ha nem vagy biztos benne, hogy pontosan milyen lámpa a tökéletes választás számodra, akkor mindenképpen itt kezd el a keresést:) 

stílus és történelem

Szeretnéd berendezni az otthonodat egy lehengerlően gyönyörű új lámpával? Meg akarod ismerni a led különleges tulajdonságait és érdekel a történelme?Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor kétségtelenül a legjobb helyen jársz. A led lámpák izgalmas világa olyan különleges tényeket és érdekességeket tartalmaz, melyeket te is biztosan megdöbbenve fogsz olvasni. Tudtad, hogy valójában a hagyományos villanykörte feltalálása nem is kizárólagosan Edison nevéhez fűzödik? Ismered azokat a led lámpákat a kínálatunkból, melyek vásárlóink kedvencei? Ne bízd a véletlenre a választást, informálódj itt és garantáltan meg fogod találni, amit keresel.

TOP TERMÉKEK

Miért is ne spórolnál időt azzal, hogy megkeresd a megfelelő lámpát? Alább láthatod azokat a termékeket, amelyek a legnépszerűbbek a webáruházunk kínálatában. Nézz körbe, mert biztosan találsz az otthonodhoz tökéletesen passzoló darabot!

Világítás, avagy az új dekoráció otthonod horizontján

Világítás evolúciója. A kezdetekben a lámpák kizárólag funkcionális szerepet töltöttek be. Bár érdekesség, hogy alapvetően még Edison korából származó villanykörte lényegesen olcsóbb volt akkoriban a gyertyával világításnál, mégis természetesen a fény előállítása kapott döntő szerepet ebben a kérdésben és nem feltétlen az otthonok dekorálása volt a fő szempont.

Ahogy a világítás fokozatosan fejlődött és szerencsére utart tört magának a LED technológia a piacon egyértelműen nagyobb szerepet kaptak a design lámpák. Az SMD led chipnek köszönhetően íves formákat tudtak megalkotni és nem kellett a hagyományos izzók foglalatának korlátozott lehetőségei közé szorulni a lámpa készítőknek.

Mára már a legkülönbözőbb világítástechnikai megoldásokkal találkozhatunk a lakberendezés világában. Mégis úgy tapasztaltuk, hogy a modern lámpák egyre inkább kezdtek sablonossá, elavulttá válni. Pontosan ezért alkottuk meg a Lightmyhouse kínálatát, hogy segítségünkkel mindenki egyedi és különleges világítást teremthessen az otthonában. Nem kell a már megszokott ovális vagy kör alakú modern mennyezeti lámpák kissé szegényes kínálatában válogatnod.

Nálunk nem csak a modern, de a loft és a skandináv stílusú dekoráció szerelmesei is találhatnak tökéletesen megfelelő mennyezeti lámpát magának. A világítás megreformálása itt kezdődik el. Ha szeretnél igazán különleges élményben részesülni, akkor büszkén ajánljuk távirányítóval változtatható színhőmérsékletű lámpáink egyikét. Segítségünkkel könnyedén és gyorsan, akár a kanapén fekve változtathatod a lámpát meleg fehér és hideg fehér színhőmérséklet között, függően attól, hogy épp mire van igényed.

Fali lámpa.

Kérdésed van? Szeretnél nagyobb tételben rendelni tőlünk és érdekelne mekkora kedvezményt tudunk adni neked? Keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre!