Az otthonod éke Az otthonod Fénye!

Cégünk azért jött létre, hogy segítsünk elhozni az igazán különleges világítástechnikai megoldásokat az otthonodba. Úgy érzed az otthonod kommersz, nem tudod mi de valami hiányzik!?
Mi ebben segítünk neked! Hivatásunk a jó ízlésű otthonok egyik éke a lámpa!

STORY

Ne feledd! A jó ízlés nem pénz kérdése

Kínálatunkban épp úgy megtalálhatóak a közép és alsóosztály számára ideális lámpa különlegességek, mint a luxustermékek. Az igényes megjelenésű lámpa legyen mindenki számára elérhető. 

Gondoltunk egy nagyot!

Azon tűnődtünk, hogy a megfizethető luxus és a pompás otthon mindenkinek jár. Akkor miért is ne juttathatnánk el valóban mindenkihez? Itt született meg a Lightmyhouse ötlete először csak lámpákkal, majd faliórával és egyéb dekorációs tárgyakkal kiegészülve is. 

TERMÉKEINK

Megtöltjük fénnyel az életed

Otthonunk az a hely, ahol a legtöbbet tartózkodunk életünk során. Itt tudjuk kipihenni a hétköznapok fáradalmait, feltöltődünk, hogy új erővel álljunk szembe az élet kihívásaival. Pontosan ezért fontos, hogy ez a hely, mely a lelkünk temploma is egyben minél kellemesebb megjelenést biztosítson. Az emberek hajlamosak elhanyagolni azokat a hétköznapi dolgokat, amelyek állandóan jelen vannak az életükben. Mi pont ezeket a tárgyakat szeretnénk új köntösbe bújtatva megreformálni az otthon szó jelentését. Termékeink nem csak kiváló minőséget képviselnek, de idilli hangulatot is teremtenek. Így lesz kerek az otthon és így lesz teljes az élmény:)

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

IRODÁNK

2020

Ekkor született meg a Lightmyhouse és innentől kezdve látjuk el a modern, a skandináv a loft és a klasszikus stílusú otthonokat minőségi dekorációs termékekkel!

Az oldal tulajdonosa, üzemeltetője:

Lightmyhouse Project Kft.

Cégjegyzékszám:13-09-179325

Adószám:25481060-2-13

Székhely: 2600 Vác, Papvölgy dűlő 34/0003.

Tárhely szolgáltató

Tárhely.eu

Weboldal karbantartó

Mrseo Webfejlesztő Ügynökség