Rendezés
Színek
Rendezés
Színek
74 000 Ft 64 000 Ft √ĀFA-t tartalmazza
80 000 Ft 59 000 Ft √ĀFA-t tartalmazza
120 000 Ft 110 000 Ft √ĀFA-t tartalmazza

Mennyezeti Csill√°r

Hill Modern Mennyezeti Csill√°r

90 000 Ft √ĀFA-t tartalmazza
90 000 Ft 61 050 Ft √ĀFA-t tartalmazza

Mennyezeti Csill√°r

Ring LED Csill√°r

60 000 Ft √ĀFA-t tartalmazza

Gy√∂ny√∂rŇĪ mennyezeti csill√°r

Mennyezeti csill√°r, mely l√©nyegesen m√°s mint a t√∂bbi. Ez volt a koncepci√≥nk, amikor megalkottuk term√©k k√≠n√°latunkat. T√∂bbf√©le st√≠lusban √©s formatervez√©ssel rendelhetsz mennyezeti csill√°rt n√°lunk. A c√©lunk az volt, hogy ne csak funkcionalit√°s√°ban, de megjelen√©s√©ben is kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ term√©keket k√≠n√°ljunk nektek. A lakberendez√©s kietlen vil√°g√°ban egyre ink√°bb sablonoss√° v√°ltak a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ mennyezeti l√°mp√°k. √Āltal√°ban ugyanazokkal a form√°kkal tal√°lkozhatunk mindenhol. Viszont mi, igyekezt√ľnk egy igaz√°n forradalmi √©s k√ľl√∂nleges √ļj√≠t√°st eszk√∂z√∂lni ezen a t√©ren. Egyedi megjelen√©s√ľkkel elk√°pr√°ztatj√°k az enteriŇĎr hangulat√°t a n√°lunk v√°s√°rolhat√≥ k√ľl√∂nleges term√©kek. Szeret√ľnk egy kicsit mindig elŇĎr√©bb j√°rni a modern lakberendez√©s vil√°g√°ban √©s olyan term√©keket k√≠n√°lni, melyekkel m√°shol nem tal√°lkozhatsz. √ćgy alkottuk meg egyedi megjelen√©sŇĪ √©s k√ľl√∂nleges LED l√°mp√°inkat, melyek dekor√°ci√≥k√©nt is kiv√°l√≥ alternat√≠v√°t ny√ļjtanak v√°s√°rl√≥ink sz√°m√°ra. Term√©szetesen fontos szempont volt az energiatakar√©koss√°g is, ez√©rt nagy gondot ford√≠tottunk arra, hogy minden l√°mp√°nk LED technol√≥gi√°val k√©sz√ľlj√∂n √©s a lehetŇĎ legkisebb fogyaszt√°ssal mŇĪk√∂dj√∂n. Mindemellett pedig term√©szetesen 100% garanci√°t k√≠n√°lunk minden term√©k√ľnkre. Kiz√°r√≥lag minŇĎs√©gi alapanyagokkal dolgozunk, hogy hossz√ļ √©veken kereszt√ľl t√∂k√©letesen kiszolg√°ljanak t√©ged ezek a lehengerlŇĎen gy√∂ny√∂rŇĪ l√°mpa csod√°k.

LED csillár minden helyiségbe

Mennyezeti led l√°mp√°ink gyakorlatilag korl√°tlan felhaszn√°l√°si lehetŇĎs√©geket hordoznak magukban. Haszn√°lhatod otthonod b√°rmelyik szeglet√©ben, hogy t√∂k√©letes enteriŇĎrt alak√≠thass ki magadnak. Mind a h√°l√≥szob√°ba, a nappaliba, az elŇĎszob√°ba, sŇĎt m√©g a gyerekszob√°ba is k√≠n√°lunk kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ mennyezeti l√°mpa alternat√≠v√°kat. A folyos√≥ megvil√°g√≠t√°s√°ra b√°tran haszn√°lhatod Tharos fali √©s mennyezeti l√°mp√°ink egyik√©t. Ezeket a l√°mp√°kat nem csak a falra, de a mennyezetre is b√°tran felszerelheted, ez√°ltal a szŇĪkebb helyis√©gekbe is remek lehetŇĎs√©get k√≠n√°lnak a dekor√°ci√≥ra. Ha a h√°l√≥szoba dekor√°ci√≥r√≥l van sz√≥, √∂r√∂mmel aj√°nljuk a modern mennyezeti csill√°rt absztrakt alakzattal vagy √©ppen a kifejezetten h√°l√≥szob√°ba sz√°nt, de term√©szetesen m√°shol is haszn√°lhat√≥ modern mennyezeti l√°mp√°t. A nappali k√©ts√©gtelen√ľl az a helyis√©g, ahol a legt√∂bbet tart√≥zkodik a csal√°d, ez√©rt fokozott figyelmet ig√©nyel, ha dekor√°ci√≥r√≥l van sz√≥. Gondoljunk csak arra, hogy ez az egyetlen helyis√©g, ahol √°ltal√°ban az eg√©sz csal√°d tart√≥zkodik √©s itt zajlanak a k√∂z√∂s tv n√©z√©sen t√ļl a meghitt csal√°di besz√©lget√©sek is. Itt is igyekezt√ľnk olyan lehetŇĎs√©geket k√≠n√°lni, melyek m√°r √∂nmagukban nagyot n√∂velnek a nappali dekor√°ci√≥ hangulat√°n. A k√ľl√∂nleges geometrikus mennyezeti csill√°r remek alternat√≠va, ha szeretn√©nk a modern enteriŇĎrt gazdag√≠tani. Egyedi megjelen√©s√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen k√∂nnyen v√°lhat a helyis√©g k√∂zponti kifejezŇĎ elem√©v√©. Mindemellett pedig k√©tf√©le sz√≠nben is megrendelheted ezt a term√©ket. Fekete √©s feh√©r l√°mpatesttel rendelhetŇĎ, hogy minden t√≠pus√ļ enteriŇĎrbe t√∂k√©letesen passzoljon. Ha kifejezetten kedveled a futurisztikus megjelen√©sŇĪ l√°mp√°kat, akkor van sz√°modra n√©h√°ny remek alternat√≠v√°nk. Az Enterprise mennyezeti csill√°r a legjobb megold√°s, ha a modern nappalinak szeretn√©d n√∂velni a dekor√°ci√≥s √©rt√©k√©t, r√°ad√°sul elegendŇĎ f√©nyt biztos√≠t, hogy a nagyobb nappalit is k√∂nnyed√©n bevil√°g√≠tsa. Ultra v√©kony, UFO-ra eml√©keztetŇĎ form√°ja k√©ts√©gtelen√ľl egy igaz√°n izgalmas √©s egyedi megold√°st ny√ļjt a vil√°g√≠t√°sra.

Az érzékeny pont, a gyerekszoba

A gyerekszoba szint√©n egy komoly probl√©ma szokott lenni a modern otthonok dekor√°l√°s√°n√°l. K√ľl√∂n√∂sen az√©rt, mert ritk√°n tal√°lunk olyan vil√°g√≠t√°si alternat√≠v√°t, amely a gyerekek sz√°m√°ra √©s sz√°munkra is kiv√°l√≥. √Āltal√°ban az szokott t√∂rt√©nni az ilyen esetekben, hogy ami sz√°munkra megfelelŇĎ lenne, a gyerekek sz√°m√°ra m√°r kev√©sb√© √©s ford√≠tva. Pontosan ez√©rt alkottuk meg a csillag alak√ļ mennyezeti l√°mp√°t a gyerekszob√°ba, amely igaz√°n lehengerlŇĎ megjelen√©st ny√ļjt. R√°ad√°sul olyan megjelen√©st kapott, amelyet minden bizonnyal im√°dni fogsz te is, √©s a gyerekek is egyar√°nt. A gyerekek garant√°ltan √©lvezni fogj√°k, hiszen gy√∂ny√∂rŇĪen vil√°g√≠t, a sz√ľlŇĎk is el√©gedettek lesznek, k√ľl√∂n√∂sen az√©rt, mert nem csak dekor√°l, de a p√©nzt√°rc√°t is k√≠m√©li. Szerencs√©re az energiatakar√©kos LED technol√≥gi√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen nem kell egy vagyont k√∂ltened a villanysz√°ml√°ra sem. Rendeld meg most ingyenes kisz√°ll√≠t√°ssal √©s 100% garanci√°val √©s legyen neked lehengerlŇĎen gy√∂ny√∂rŇĪ gyerekszob√°d.

Mennyezeti csill√°r v√°ltoztathat√≥ sz√≠nhŇĎm√©rs√©klettel

AlapvetŇĎen k√©tf√©le sz√≠nhŇĎm√©rs√©kletet tudunk megk√ľl√∂nb√∂ztetni ezekn√©l a l√°mp√°kn√°l. Az egyik a meleg feh√©r, a m√°sik pedig a hideg feh√©r sz√≠nhŇĎm√©rs√©klet. Mindk√©t vari√°ci√≥ m√°s √©s m√°s helyzetben ny√ļjt kiv√°l√≥ alternat√≠v√°t a sz√°munkra. A hideg feh√©r vil√°g√≠t√°s remek lehetŇĎs√©g a munkav√©gz√©s mell√©, hiszen rendk√≠v√ľl erŇĎs f√©nnyel vil√°g√≠t. Ugyancsak j√≥, ha bar√°tokkal, csal√°dtagokkal √ľnnepel√ľnk. Ezzel szemben a meleg feh√©r sz√≠nhŇĎm√©rs√©klet m√°r egy sokkal hangulatosabb √°rnyalat. FŇĎleg olvas√°s, kikapcsol√≥d√°s, tv n√©z√©s √©s pihen√©s mell√© √©rdemes haszn√°lni. Mi nem szerett√ľk volna, ha kompromisszumot kell k√∂tn√∂d a k√©t vari√°ci√≥ k√∂z√∂tt, ez√©rt minden l√°mp√°nk sz√≠nhŇĎm√©rs√©klete t√°vir√°ny√≠t√≥val v√°ltoztathat√≥. Ez√°ltal k√∂nnyed√©n el tudod d√∂nteni, hogy az adott √©lethelyzetben melyik vari√°ci√≥ra van sz√ľks√©ged. T√°vir√°ny√≠t√≥ √©s applik√°ci√≥ seg√≠ts√©g√©vel is v√°ltoztathat√≥ a sz√≠nhŇĎm√©rs√©klet bizonyos l√°mp√°inkn√°l.

Nem csak lakoss√°gi felhaszn√°l√°sra

Ezeket a l√°mp√°kat √ļgy tervezt√ľk meg, hogy hossz√ļ √©lettartamuk mellett, rendk√≠v√ľl gazdas√°gos legyen a haszn√°latuk. EbbŇĎl k√∂vetkezŇĎen kiv√°l√≥an alkalmasak c√©ges felhaszn√°l√°sra is. Irod√°k, √©ttermek, hotelek √©s vend√©gl√°t√≥ipari egys√©gek sz√°m√°ra is remek lehetŇĎs√©gk√©nt szolg√°lnak, ha dekor√°lni vagy vil√°g√≠tani szeretn√©nk. Nem k√©rd√©s, hogy egy iroda vagy v√°llalkoz√°s eset√©ben mindenki arra t√∂rekszik, hogy egy kicsit ki tudjon tŇĪnni a konkurens v√°llalatok gyŇĪrŇĪj√©bŇĎl valami egyedi berendez√©ssel. Ha vend√©geink vagy t√°rgyal√≥partnereink egy m√°shol nem fellelhetŇĎ, k√ľl√∂nleges dekor√°ci√≥t tekintenek meg, akkor m√°ris tal√°lnak egy pontot, amit hozz√°nk tudnak kapcsolni. EbbŇĎl k√∂vetkezŇĎen pedig el fogjuk √©rni a legfontosabb c√©lunkat. Eml√©kezni fognak r√°nk √©s pozit√≠v √©lm√©nyt fognak p√°ros√≠tani a v√°llalkoz√°sunkhoz. mennyezeti csill√°r Pontosan ez√©rt remek lehetŇĎs√©g kihaszn√°lni az egyedi l√°mp√°inkban rejlŇĎ potenci√°lt. Term√©szetesen mennyis√©gi kedvezm√©nyt is tudunk k√≠n√°lni. Ebben az esetben mindenk√©ppen √©rdemes felvenni √ľgyf√©lszolg√°latunkkal a kapcsolatot, ahol k√©szs√©ggel √°llnak rendelkez√©sedre, b√°rmilyen k√©rd√©srŇĎl is legyen sz√≥. ElsŇĎsorban a modern enteriŇĎr sz√°m√°ra k√≠n√°ljuk a mennyezeti csill√°r alternat√≠v√°inkat, de a skandin√°v √©s a loft ir√°nyzat kedvelŇĎi is k√∂nnyen tal√°lnak megfelelŇĎ k√ľllemŇĪ mennyezeti csill√°rt n√°lunk. Ami k√ľl√∂n plusz pont term√©keinkre vonatkoz√≥an, hogy kiz√°r√≥lag minŇĎs√©gi alapanyagokb√≥l vannak √∂ssze√°ll√≠tva, √≠gy garant√°ltan hossz√ļ √©veken kereszt√ľl megŇĎrzik t√∂k√©letes minŇĎs√©g√ľket. Ha szeretn√©l egy igaz√°n egyedi √©s k√ľl√∂nleges irod√°t vagy √©ttermet √ľzemeltetni, akkor mindenk√©ppen √©rdemes √©lni a lehetŇĎs√©ggel √©s k√∂rbetekinteni k√≠n√°latunkban.

Garancia

Minden mennyezeti l√°mpa term√©k√ľnkre 100% garanci√°t v√°llalunk, √≠gy garant√°ltan rizik√≥ mentes v√°s√°rl√°si lehetŇĎs√©get biztos√≠tunk a sz√°motokra. Amennyiben nem vagy el√©gedett a n√°lunk v√°s√°rolt term√©kkel, 30 napig visszak√ľldheted minden magyar√°zat n√©lk√ľl √©s mi megt√©r√≠tj√ľk a v√©tel√°rat. Rendeld meg most az √ļj mennyezeti l√°mp√°t √©s legyen neked is igaz√°n k√ľl√∂nleges otthonod.

St√≠lusok gyŇĪrŇĪj√©ben

Mennyezeti l√°mp√°inkat nagy √°ltal√°noss√°gban a modern enteriŇĎrbe sz√°ntuk, de bizonyos darabok remek√ľl mutatnak a loft √©s a skandin√°v st√≠lus√ļ lakberendez√©s vil√°g√°ban is. Az absztrakt mennyezeti l√°mpa p√©ld√°ul nem csak a modern st√≠lus√ļ otthonokba, de az indusztri√°lis enteriŇĎrbe is kiv√°l√≥ v√°laszt√°s. A csillag alak√ļ mennyezeti l√°mp√°nk pedig szinte minden st√≠lus√ļ gyerekszob√°ban alkalmazhat√≥. √Ėsszess√©g√©ben teh√°t elmondhatjuk, hogy ezeknek a l√°mp√°knak a felhaszn√°l√°si lehetŇĎs√©gei szinte korl√°tlanok. Nem is besz√©lve arr√≥l, hogy otthonod szinte b√°rmely helyis√©g√©ben alkalmazhat√≥ak. √Āltal√°ban a modern a loft √©s a klasszikus st√≠lus√ļ otthonok sz√°m√°ra k√≠n√°lunk izgalmas vil√°g√≠t√°s alternat√≠v√°kat, de tal√°lhatsz skandin√°v st√≠lus√ļ otthonba is.

L√°mp√°ink egyediek √©s k√ľl√∂nlegesek, ak√°rcsak te

Term√©keink seg√≠ts√©g√©vel igaz√°n egyediv√© v√°lhatsz. Gondosan v√°logattuk √∂ssze l√°mp√°inkat, az√©rt, hogy otthonod √©kk√∂v√©v√© v√°ljanak. Ezekkel a l√°mp√°kkal garant√°ltan nem fogsz minden h√°ztart√°sban tal√°lkozni. R√°ad√°sul a p√©nzt√°rc√°dat is k√≠m√©lik, hiszen energiatakar√©kos LED technol√≥gi√°juknak k√∂sz√∂nhetŇĎen nem fogyasztanak sokat.

Az egyedi megjelen√©s c√©gek sz√°m√°ra √©pp annyira, ha nem fontosabb, mint a lakoss√°gi felhaszn√°l√°s eset√©n. Gondolj csak bele, hogy mennyire fontos, hogy m√°r az elsŇĎ alkalommal megragadd a vend√©geid figyelm√©t. Ha ezt a l√°mp√°t haszn√°lod az irod√°dban vagy a vend√©gl√°t√≥ipari c√©gedben, akkor garant√°ltan m√°r az elsŇĎ interakci√≥ alkalm√°val meg fognak jegyezni. Ez pedig a lehetŇĎ legfontosabb minden c√©gtulajdonos sz√°m√°ra.

Amennyiben szeretn√©l mennyis√©gi kedvezm√©nyt kapni a megrendelt l√°mp√°kra, keresd mindig seg√≠tŇĎk√©sz √ľgyf√©lszolg√°latunkat, ahol k√©szs√©ggel √°llnak rendelkez√©sedre.

Funkcionalitás és design

Sz√°munkra rendk√≠v√ľl fontos volt a mennyezeti l√°mp√°k kiv√°laszt√°s√°n√°l, hogy ne csak megjelen√©s√ľkben √©s minŇĎs√©g√ľkben, de funkcionalit√°s szempontj√°b√≥l is t√∂k√©letes term√©keket k√≠n√°ljunk. Pontosan ez√©rt, a legt√∂bb l√°mp√°nk eset√©ben a f√©nyerŇĎss√©gen k√≠v√ľl, a sz√≠nhŇĎm√©rs√©klet is √°ll√≠that√≥. AlapvetŇĎen k√©tf√©le sz√≠nhŇĎm√©rs√©kletet k√ľl√∂nb√∂ztethet√ľnk meg egym√°st√≥l. Az elsŇĎ a hideg feh√©r, amely munk√°hoz t√∂k√©letesen alkalmas. Ez az erŇĎsebb f√©ny tulajdonk√©ppen. A m√°sik pedig a meleg feh√©r, mely ink√°bb hangulatf√©nyk√©nt funkcion√°l. A meleg feh√©r sz√≠nhŇĎm√©rs√©klet elker√ľlhetetlen eleme a k√∂z√∂s csal√°di besz√©lget√©seknek.

Nem szerett√ľk volna, ha kompromisszumot kell k√∂tn√∂d a k√©tf√©le sz√≠nhŇĎm√©rs√©klet k√∂z√∂tt a megrendel√©sekor, ez√©rt mennyezeti l√°mp√°ink nagy r√©sz√©ben v√°ltoztathat√≥ t√°vir√°ny√≠t√≥val. K√©nyelmesen a kanap√©n √ľlve tudod v√°ltoztatni a megfelelŇĎ sz√≠nhŇĎm√©rs√©kletet.

Mi is s√ľtiz√ľnk! A weboldalunk Cookie-kat, √ļgynevezett s√ľtiket haszn√°l a felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny n√∂vel√©se √©rdek√©ben. Olvasd el adatv√©delmi t√°j√©koztat√≥nkat, hogy megismerd, hogyan kezelj√ľk adataidat!