Mit és hova

Az első és legfontosabb szempont, hogy mekkora és nem utolsó sorban, milyen étkező áll rendelkezésünkre. Ennek megfelelően érdemes kiválasztanunk a tökéletes étkezőszék alternatívát. Sokan szeretik kombinálni a különböző stílusokat, de étkezőszék esetében mindenképpen azt javasoljuk, hogy legyünk következetesek és kövessük szisztematikusan az enteriőr stílusát, hogy végül tökéletes összképet kaphassunk a dizájnt illetően. 

Étkezőszékek

Az étkezőszékek kétségtelenül a modern enteriőr központi elemeiként funkcionálnak. Fontos megjegyezni, hogy nem elég ha az étkező stílusához mérten igyekszünk következetesek maradni, nagy gondot kell fordítanunk arra is, hogy a megfelelően kényelmes és nem utolsó sorban praktikus étkezőszék kerüljön kiválasztásra. Ebben az esetben érdemes elgondolkoznunk egy modern bársony, avagy a kényesebb otthonok esetében szövet étkezőszék vásárlásán. A bársony bár lényegesen intenzívebb és egyben impozánsabb megjelenést biztosít, általában alul marad a könnyen tisztítható szövet étkezőszékkel szemben. Bármilyen étkezőszék is kerüljön kiválasztásra mindig mérlegeljük, hogy melyik a számunkra tökéletes alternatíva. Mi a fontos?  A könnyű tisztíthatóság, vagy inkább a reprezentatív megjelenés? Sok időt töltünk az étkezőben és szeretnénk, hogy a székek a lehető legnagyobb komfortot nyújtsák? Ezeket a perspektívákat mindenképpen vegyük fontolóra a kiválasztási folyamat során és sok fejfájástól kímélhetjük meg magunkat a jövőben. 

Milyen legyen a megfelelő étkezőszék

A bárszékek

A bárszék remek alternatíva a szűkebb étkezők számára, ha szeretnénk ízléses bútort beszerezni. Amennyiben fontos szempont számunkra, hogy a lehető legkisebb helyet foglalja el az “étkező sarok” az enteriőrben, akkor érdemes elgondolkoznunk azon, hogy a hagyományos étkezőszékeket bárszékre és bárasztalra cseréljük le. Mindemellett természetesen megszokott az is, hogy a konyhapultnál kapnak helyet ezek a stílusos megjelenésű bútorok. Egy biztos. A bárszékek nem csupán céges felhasználás során válhatnak az enteriőr nagy előnyére, hanem lakossági szerepe is egyre inkább meghatározóbbá vált az elmúlt évek során.

A modern konyhai szék persze nem feltétlen csak bárszék lehet, hiszen számos izgalmas és érdekes alternatívával találkozhatunk a lakberendezés piacán. Olyan koncepció is napvilágot látott már, ahol a bárszékek elfoglalták méltó helyüket a konyhapultnál, ugyanakkor egy kör alakú étkezőasztal és a hozzá tartozó hagyományos étkezőszékek is helyet kaptak a helyiségben a változatosság kedvéért.

Az biztos, hogy úgy tudjuk variálni ezeknek a csodás bútoroknak az elhelyezését, hogy gyakorlatilag csak a képzeletünk szabhat határt.

Reméljük, hogy hasznosnak találtad legújabb bejegyzésünket és sikerült inspirálnunk egy kicsit a bútorok érdekes világában is. Ha bármi kérdésed felmerülne, vagy keresnéd a tökéletes világítást, mely bearanyozza az otthonod hangulatát, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre. 

Vélemény, hozzászólás?