Fali lámpáink között garantáltan megtalálod a tökéletes alternatívát. Minden stílushoz és enteriőrhöz kínálunk energiatakarékos led technológiával ellátott fali lámpákat. Fedezd fel a kínálatot.

Bezárás

1–12 termék, összesen 16 db

Vezetékes fali lámpa

Elegáns Megjelenésű Fali Lámpa

43 392 Ft51 910 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét

Vezetékes fali lámpa

Elegáns Vonalvezetésű Fali Lámpa

15 302 Ft20 813 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét

Vezetékes fali lámpa

Glamour 12W Led Fali Lámpa

27 870 Ft34 217 Ft
Szállítás 2 hét

Vezetékes fali lámpa

Arany – Fekete Glamour Fali Lámpa

12 636 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét

Állítható fali lámpa

Beltéri Led Fali Lámpa USB Töltővel

28 923 Ft32 364 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét

Vezetékes fali lámpa

Design Beltéri Fali Lámpa

33 119 Ft42 458 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét
29 284 Ft59 540 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét
44 226 Ft51 597 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét

Vezetékes fali lámpa

Gyönyörű Mintás Fali Lámpa

39 954 Ft43 611 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét
77 398 Ft99 200 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét

Arany fali lámpa

Elegáns LED Fali Lámpa

34 627 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét
44 523 Ft ÁFA-t tartalmazza
Szállítás 2 hét

Fali lámpa, mely más mint a többi

Amikor kiválogattuk fali lámpa kínálatunkat nagy gondot fordítottunk arra, hogy a kiszemelt termékek egyedi megjelenéssel kényesztessék az otthonodat. Az volt a célunk, hogy megreformáljuk az otthonod megjelenését egy igazán különleges formatervezéssel. Fali lámpáink remek alternatívát nyújtanak a folyosó vagy a közlekedő megvilágítására, de bátran használhatod a nappaliban is. Természetesen nem csak a világítás volt a cél, hanem az is, hogy egyedi megjelenésének köszönhetően remek dekorációs alternatívaként is megállja a helyét.

Minden helyiségbe

A fali lámpákat alapvetően a közlekedők és folyosók megvilágítására használták korábban, de mára már szinte minden helyiségben elhelyezhető. Megjelenésének köszönhetően a nappalit, a hálószobát, de még az előszobát is dekorálhatod a segítségükkel. Tehát összességében elmondhatjuk, hogy rendkívül széleskörű lehetőségeket hordoznak magukban ezek a lámpák. Arra is nagy gondot fordítottunk, hogy ne csak jól világítson, de energiatakarékos is legyen. Pontosan ezért kizárólag olyan fali lámpa alternatívákat kínálunk, amelyek LED technológiával készültek. Sokan elhanyagolják a beltéri fali lámpák jelentőségét, pedig akármilyen "kicsi" termékről is van szó, a hasznossága megkérdőjelezhetetlen. Gondoljunk csak a folyosók, közlekedők lépcső helyiségek megvilágítására. Fokozottan fontos, hogy ezekre a területekre is nagy hangsúlyt fektessünk a lakberendezés során, hiszen tudjuk, hogy az ördög a részletekben rejlik. Szerencsére nálunk mindenki megtalálhatja a számára tökéletes fali lámpa alternatívát a kínálatunkban. Nem kell a megszokott sablonos formákat követned, nálunk igazán egyedi lámpákkal találkozhatsz, amelyek szó szerint beragyogják az otthonod hangulatát. Rendeld meg most ingyenes kiszállítással és 100% garanciával és legyen a te otthonod a leggyönyörűbb hely a világon.

Színhőmérséklet

Alapvetően kétféle színhőmérsékletet különböztetünk meg a mennyezeti és a fali lámpák kietlen világában. Az egyik a hideg fehér, amely egy lényegesen erősebb világítást tesz lehetővé, a másik pedig a meleg fehér, amely inkább hangulatfényként funkciónál. Kényelmesebb ránézni és kevésbé irritálja a szemet, mint a hideg fehér. Kínálatunkban mindkét színhőmérséklet megtalálható, ráadásul bizonyos fali lámpák esetén még távirányítóval is változtathatod a színhőmérsékletet vagy applikáció segítségével. Biztosan fogsz nálunk találni az otthonodhoz megfelelő megjelenésű lámpát. Rendeld meg most ingyenes kiszállítással és 100% garanciával. Élvezd, hogy igazán különleges a lámpád, akárcsak te magad. Barátaid, ismerőseidet garantáltan le fogod nyűgözni különleges vonalvezetésüknek köszönhetően. Ha unod már a sablonos megoldásokat a lakberendezés világában, akkor ezt a lámpát garantáltan imádni fogod. lámpa, lámpa bolt, led lámpa, mennyezeti csillár, modern mennyezeti lámpa, fali lámpa

Nem csak lakossági felhasználásra

Fali lámpa, mely nem csak otthonra kiváló választás, de irodák és vendéglátóipari egységek számára is kiváló dekorációs és világítás alternatívát kínál. Ha a nálunk vásárolt fali lámpát használod az irodádban, garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel. Máris lesz egy olyan termék az enteriőrben, amely alapján az emberek biztosan emlékezni fognak rád. Lássuk be, ez az egyik legfontosabb cél, amikor az ember vendéglátóipari egységet vezet. Különleges megjelenésükkel gyorsan a helyiség ékkövévé nőhetik ki magukat ezek a lámpák. Amennyiben nagyobb tételben szeretnél rendelni tőlünk, természetesen arra is van lehetőség. Keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen kérdésről is legyen szó.

Fali lámpák különböző stílusokban

Fali lámpa kínálatunk folyamatosan bővül. Elsőként a modern lakberendezés világát céloztuk meg a kínálatunkkal, de hamarosan fellelhető lesz többféle stílus választék. A modernen túl, a skandinávon át egészen az indusztriális stílusig mindent meg fogsz találni kínálatunkban hamarosan, így nem kell attól tartanod, hogy nem találsz az otthonod számára tökéletesen passzoló darabot.

Garancia

Minden lámpánk esetében 100% garanciát és biztonságos fizetést kínálunk, így biztosítjuk számodra a tökéletesen rizikó mentes vásárlást. Amennyiben nem vagy elégedett a nálunk vásárolt termékkel, természetesen 30 napig visszaküldheted nekünk teljesen indoklás mentesen, mi pedig visszautaljuk neked a korábban befizetett összeget.